5 Συμβουλές  Μετακόμισης που θα Μειώσουν τις Δουλειές και τα Έξοδα

Οι περισσότερες μετακομίσεις γίνονται καλοκαίρι προς φθινόπωρο σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε, επειδή οι γονείς προτιμάνε τα παιδιά τους να μην έχουν σχολείο και άλλες υποχρεώσεις όταν μετακομίζουν.

Τα έξοδα μετακόμισης αυτή την εποχή είναι πολύ πιο υψηλά από το αν μετακομίσετε άλλες εποχές. Συγκεκριμένα από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο η μετακόμιση θα σας στοιχίσει κατά 25% λιγότερο. Δείτε μερικά τιπς μετακόμισης που θα μειώσουν κατά πολύ τις δουλειές αλλά και τα έξοδά σας.

Μειώστε τα υπάρχοντά σας Υπάρχουν μεταφορικές εταιρείες που χρεώνουν με βάση την ώρα απασχόλησης. Αν, λοιπόν, έχετε ένα σωρό πράγματα που πρέπει να μεταφερθούν, τότε θα πληρώσετε πολλά περισσότερα. Γι’αυτό το λόγο πριν καλέσετε μεταφορική εταιρεία αρχίστε να πετάτε, να χαρίζετε και να δίνετε σε ανθρώπους που τα χρειάζονται πολλά από τα πράγματα που έχετε και δεν πρόκειται να σας χρειαστούν.

Τσεκάρετε τα έπιπλά σας Αν έχετε σκοπό να μεταφέρετε έπιπλα στο καινούριο σας σπίτι, τότε ελέγξτε πρώτα για να δείτε αν χωράνε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μεταφέρετε πράγματα και έπιπλα που δεν πρόκειται να ταιριάξουν στο νέο σας σπίτι.

Οργανωθείτε σωστά Πάρτε κούτες και βάλτε μέσα όλα σας τα πράγματα ώστε να μειώσετε τον χρόνο απασχόλισης των υπαλλήλων της μεταφορικής εταιρείας. Βέβαια υπάρχουν εταιρείες που πληρώνονται με την μετακόμιση ανεξάρτητα από το αν θα τους απασχολήσετε για 2 ή 5 ώρες. Και σε αυτήν την περίπτωση είναι καλό να είστε οργανωμένοι γιατί το να έχετε άλλους ανθρώπους μέσα στα πόδια σας δεν είναι και το καλύτερο πράγμα. Επίσης εσείς ξέρετε καλύτερα τι θα βάλετε σε κάθε κούτα ενώ οι υπάλληλοι θα τα τοποθετήσουν όπως νομίζουν εκείνοι.

Ξεκινήστε μετακόμιση στην πιο «φθηνή» περίοδο Είπαμε πως η πιο φθηνή περίοδος μετακόμισης είναι από Οκτώβριο μέχρι Απρίλιο ενώ επίσης τα μέσα του μήνα είναι πιο φθηνά για να μετακομίσετε. Ο περισσότερος κόσμος επιλέγει να μετακομίσει αρχές ή τέλη του μήνα και αυτός είναι ένας λόγος που τότε τα έξοδα μετακόμισης είναι πιο ανεβασμένα.

Βάλτε ετικέτες Αγοράστε χρωματιστές ταινίες και βάλτε τις πάνω στις κούτες ανάλογα με το δωμάτιο στο οποίο θέλετε να πάει η κάθε κούτα. Για παράδειγμα, βάλτε πράσινη ταινία σε όλες τς κούτες που πρέπει να πάνε στο υπνοδωμάτιο και ενημερώστε και τους υπαλλήλους της μεταφορικής για το πού να τοποθετήσουν το κάθετι.

 

Με το σωστό σχέδιο και πλάνο θα καταφέρετε να γλυτώσετε αρκετά έξοδα αλλά και πολύτιμο χρόνο κατά τη διάρκεια μιας μετακόμισης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να οργανώσετε το σχέδιό σας και να το ακολουθήσετε πιστά.

Call Now Button2106460711